AllesPC Forum Index AllesPC
Site hosted by: www.youhosting.be
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Skype 1.4.0.71

 
Post new topic   Reply to topic    AllesPC Forum Index -> Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dries
Site Admin


Joined: 11 Jan 2004
Posts: 528

PostPosted: Fri Oct 07, 2005 10:14 pm    Post subject: Skype 1.4.0.71 Reply with quote

Gratis bellen via internet

Skype voor Windows is uit bèta gekomen en is in de definitieve versie 1.4 beschikbaar. Naast een lange lijst met bugfixes zijn er ook nieuwe functies toegevoegd zoals doorverbinden van gesprekken en betere integratie met externe software.

De nieuwe API's (insteekmodules voor software van derden) maken het mogelijk om functies van Skype direct aan te spreken. Dat levert straks software op die beter integreert met Skype (of andersom, zo u wilt).

Click here to find out more!
Om via Skype te kunnen bellen via internet, heeft u een microfoon en luidsprekers of een headset nodig. Ook zijn er in steeds meer computer- en elektronicawinkels Skype-telefoons te krijgen. Die bieden een 'klassieke' telefoonervaring, zonder gedoe met headsets.

Skype biedt ook meer gebruikelijke (tekst) chatfuncties, zoals we die kennen van ICQ en MSN Messenger. Het zoeken naar familieleden of vrienden die ook Skype hebben geïnstalleerd, verloopt dankzij een centraal telefoonboek bijzonder vlot. Het is ook mogelijk met maximaal vier mensen tegelijk een conference call te houden.

Telefoneren naar andere Skype-gebruikers is gratis. De makers achter Skype bezweren dat deze basisfunctionaliteit altijd gratis zal blijven. Voor diensten als SkypeOut (waarmee u van uw pc naar een gewone telefoon kunt bellen) of SkypeIn (om gebeld te kunnen worden) dient u wel te betalen.

Windows 2000/XP

Downloaden
Back to top
View user's profile Send private message
Dries
Site Admin


Joined: 11 Jan 2004
Posts: 528

PostPosted: Fri Dec 23, 2005 3:08 pm    Post subject: Reply with quote

Skype 2.0.0.63 bèta
Gratis bellen via internet


Skype is nu meer dan enkel telefoneren over het internet. Mits u beschikt over een webcam, kunt u het populaire VOIP-programma ook gebruiken voor videogesprekken. Daarnaast is deze functionele bèta uitgerust met wat minder belangrijke nieuwigheden, zoals de mogelijkheid om contacten te groeperen en het verwijderen van gesprekken en nummers uit de belgeschiedenis.

Om via Skype te kunnen bellen via internet, heeft u een microfoon en luidsprekers of een headset nodig. Ook zijn er in steeds meer computer- en elektronicawinkels Skype-telefoons te krijgen. Die bieden een 'klassieke' telefoonervaring, zonder gedoe met headsets. Onderaan dit artikel vindt u links naar enkele recensies van dergelijke toestellen. Wilt u ook video meesturen, moet u (en eventueel ook uw correspondent) beschikken over een webcam.

Click here to find out more!
Skype biedt ook meer gebruikelijke (tekst) chatfuncties, zoals we die kennen van ICQ en MSN Messenger. Het zoeken naar familieleden of vrienden die ook Skype hebben geïnstalleerd verloopt, dankzij een centraal telefoonboek, bijzonder vlot. Het is ook mogelijk met maximaal vier mensen tegelijk een conference call te houden.

Telefoneren naar andere Skype-gebruikers is gratis. De makers achter Skype bezweren dat deze basisfunctionaliteit altijd gratis zal blijven. Voor diensten als SkypeOut (waarmee u van uw pc naar een gewone telefoon kunt bellen) of SkypeIn (om gebeld te kunnen worden) dient u wel te betalen. Voorlopig is SkypeIn niet beschikbaar in de Benelux.
Windows 2000/XP

[freeware]

Video is de logische uitbreiding voor Skype - en het is positief dat u voor deze functionaliteit niet langer externe plugins moet installeren.

Download: SkypeSetup-Beta.exe (9929 KB)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    AllesPC Forum Index -> Software All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Archive

    futureweb.be .:. jouw hosting en webdesign partner