AllesPC Forum Index AllesPC
Site hosted by: www.youhosting.be
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

EssentialPIM 1.6

 
Post new topic   Reply to topic    AllesPC Forum Index -> Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dries
Site Admin


Joined: 11 Jan 2004
Posts: 528

PostPosted: Fri Oct 07, 2005 10:06 pm    Post subject: EssentialPIM 1.6 Reply with quote

Controle over uw leven

Bent u een van die chaotische mensen die altijd afspraken en telefoonnummers vergeet? Misschien is het antwoord wel een personal information manager die alle cruciale informatie verzamelt. Als u het goedkoop wilt houden, kunt u beginnen door EssentialPIM uit te proberen. Dit PIM-programma biedt u uitgebreide agendafuncties, een planningtool en heeft een ingebouwde adressenlijst.

Omdat EssentialPIM een standalone-programma is, hoeft u niet te zoeken naar gevorderde mogelijkheden zoals het delen van data via een server of synchronisatie met een PDA. Het richt zich eerder op de gebruiker die vooral voor hemzelf een elektronische agenda en adresboek zoekt. EssentialPIM ondersteunt een Nederlandstalige interface.

Click here to find out more!
Het programma pronkt met een heldere interface die een beetje doet denken aan een oudere versie van Outlook. En dat is geen slechte zaak. De kalender/agenda is uitermate overzichtelijk (met een dag-, week-, maand- of jaaroverzicht) en kan alle soorten afspraken aan (terugkerende, over verschillende dagen en nog veel meer). Een afspraak kan gekoppeld worden aan een taak. Leuk is dat u in procentpunten kunt aangeven in hoeverre een bepaalde taak is afgerond en dat dat ook zichtbaar wordt in de kalender.

Het adresboek laat uitgebreide notities en afbeeldingen bij elk contact toe. Niet getreurd als u al een hele contactenlijst in een ander programma invoerde; EssentialPIM kan de adresboeken van Outlook en Outlook Express importeren, en leest standaard CSV-bestanden. Mooi is ook de uitgebreide exportfunctie, waarmee u kalenders en planningen in HTML-formaat kunt omzetten of adresboeken terug naar CSV-bestandjes brengt.

Windows 98/Me/NT/2000/XP

Vooropgesteld dat u geen nood hebt aan gedeelde adresboeken of kalenders, vindt u in EssentialPIM een zeer bruikbare PIM-manager.

Downloaden
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    AllesPC Forum Index -> Software All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Archive

    futureweb.be .:. jouw hosting en webdesign partner